Opis objekata


Za gradnju stanova koristimo materijale visoke kvalitete sa primjenom učinkovitih dizajnerskih rješenja, radi osiguranja kvalitete i udobnosti budućim stanarima u vlastitom domu. Posebna pozornost tijekom cijelog perioda izgradnje poklanja se detaljima tehničke i estetske prirode. Toplinska izolacija stambenih objekata je najviše kvalitete. Stanovi imaju instalirane „split sisteme“, a dnevni boravci su opremljeni i rashladnim uređajima.

Ugrađuje se PVC stolarija vrhunske kvalitete koja optimalno štedi potrošnju energije, a zvučnom izolacijom osigurava ugodan boravak i miran san stanarima. Zidovi se bojaju  vodenim disperzivnim bojama, a ugradnjom keramičkih pločica i sanitarne opreme I klase postiže se neophodan sklad kvalitete i dizajna. Podovi unutar građevine pokriveni su parketom od hrastovine E i I klase (parketne daščice veličine 50, 40x6,50 cm; debljine 22 mm).

Vanjska vrata na ulazu u stanove su puna zaokretna, vatrootporna i protuprovalna, u skladu s normom DIN 4102. Garažni prostori i vanjska parkirališta izgrađuju se na etaži prizemlja. Pored stepeništa stubište je opremljeno kvalitetnim i moderno dizajniranim liftom. Na taj način stanarima osiguravamo lakšu komunikaciju do stambenog prostora. Objekti su projektirani kao urbane vile na česticama od preko 800m2 čija izgrađenost  osigurava razmjerno primjerenu površinu okoliša, hortikulturno uređenu prema najvišim standardima mediteranskog karaktera. Živjeti u našim stanovima smještenim u visoko urbaniziranom naselju rivijernog karaktera, znači živjeti na najvišoj razini s užitkom i radošću.

Prethodna stranica

Objekt 1 Objekt 2